Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
- Hydrocolloid Functionality for Affordable and Sustainable Global Food Solutions
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 366
- Udgivet:
- 14. april 2016
- Størrelse:
- 241x165x24 mm.
- Vægt:
- 706 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Describing the latest research advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems, this book captures presentations of leading scientists for researchers and other professionals in industry and academia and as a reference for students of food science.
Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 18
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 18 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621