De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

- The Changing Face of Food Manufacture: The Role of Hydrocolloids

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849738835
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 404
  • Udgivet:
  • 16. april 2014
  • Størrelse:
  • 166x244x28 mm.
  • Vægt:
  • 760 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 17



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 17 findes i følgende kategorier: