Gums and Stabilisers for the Food Industry 17
- The Changing Face of Food Manufacture: The Role of Hydrocolloids
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 404
- Udgivet:
- 16. april 2014
- Størrelse:
- 166x244x28 mm.
- Vægt:
- 760 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 17
The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.
Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 17
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 17 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621