De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849733588
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 442
  • Udgivet:
  • 9. marts 2012
  • Størrelse:
  • 157x238x30 mm.
  • Vægt:
  • 788 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 16

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 16



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 16 findes i følgende kategorier: