Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 454
- Udgivet:
- 11. december 2009
- Størrelse:
- 156x234x25 mm.
- Vægt:
- 1793 g.
- 2-3 uger.
- 2. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.
Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 15
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621