De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781847551993
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 454
  • Udgivet:
  • 11. december 2009
  • Størrelse:
  • 156x234x25 mm.
  • Vægt:
  • 1793 g.
  • 2-3 uger.
  • 2. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 15

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 15



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 15 findes i følgende kategorier: