De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

Bag om Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048915
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 618
  • Udgivet:
  • 19. maj 2004
  • Størrelse:
  • 156x234x33 mm.
  • Vægt:
  • 2291 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 28. november 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 12

With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.

Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 12



Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 findes i følgende kategorier: