Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
indgår i Special Publications serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 618
- Udgivet:
- 19. maj 2004
- Størrelse:
- 156x234x33 mm.
- Vægt:
- 2291 g.
- 8-11 hverdage.
- 28. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
With its wide breadth of coverage, this text will be of great value to all who research, produce, process or use hydrocolloids, both in industry and academia.
Brugerbedømmelser af Gums and Stabilisers for the Food Industry 12
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gums and Stabilisers for the Food Industry 12 findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621