De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Guldskeen

- En kogebog med guldopskrifter fra Guldkroen

Bag om Guldskeen

Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut Sakarya, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne opskrifter tilsat tips, tricks og masser af umutske kundskaber. Lær, hvordan du laver den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed for at perfektionere 50 af de bedste danske, klassiske retter. Tyrkiske Umut Sakarya forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farseret porre. I 2015 blev han hele Danmarks darling, da han vandt Masterchef, og siden er han gennem tv og sociale medier blevet kendt for sine sprøde svær og kække bemærkninger. Til daglig driver Umut Sakarya de to populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. De laver mad, som din mormor ville have ønsket, hun kunne lave den.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773390542
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 7. oktober 2021
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 217x278x18 mm.
  • Vægt:
  • 973 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 30. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Guldskeen

Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut Sakarya, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne opskrifter tilsat tips, tricks og masser af umutske kundskaber.

Lær, hvordan du laver den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed for at perfektionere 50 af de bedste danske, klassiske retter.
Tyrkiske Umut Sakarya forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farseret porre. I 2015 blev han hele Danmarks darling, da han vandt Masterchef, og siden er han gennem tv og sociale medier blevet kendt for sine sprøde svær og kække bemærkninger.

Til daglig driver Umut Sakarya de to populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. De laver mad, som din mormor ville have ønsket, hun kunne lave den.

Brugerbedømmelser af Guldskeen

  • Katja W. 24. november 2021

    Det er altså gourmet mad på højt plan for en mand der elsker sovs og kartofler :-D ALLE kan lave en god brun sovs efter denne bog!

  • Krimiormen s. 13. november 2021

    ”Guldskeen” er en kogebog fra Umut Sakarya og hans partner Frank Svärds ”Guldkroen” på Nørrebro i København. Da jeg gennemlæste opskrifterne, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at de 2 eminente kokke kunne have haft min mormor i tankerne, da de satte sig ned og satte deres opskrifter fra ”Guldkroen” på tryk.

    Umut deltog i TV3-programmet ”Masterchef” i 2015 og endte med at vinde programmet. Udadtil virker Umut til at være en hyggelig fætter, der har tabt sit hjerte til det Danske køkken. En ting er sikkert. Man skal ikke forvente hverken slankemad eller moderne kulinariske nyskabelser i ”Guldskeen”.

    ”Guldskeen” får bestemt mine varmeste anbefalinger med på vejen til dig, der som jeg, gerne vil lidt tilbage til mormors kødgryder.

    Vurdering: 5/6 Roser.

    Krimiormen.dk