Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 131
- Udgivet:
- 10. november 2012
- Udgave:
- 11992
- Størrelse:
- 235x155x8 mm.
- Vægt:
- 242 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
Sensory analysis is not new to the food industry, but its application as a basic tool in food product development and quality control has not been given the recognition and acceptance it deserves.
Brugerbedømmelser af Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621