Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 210
- Udgivet:
- 30. april 2000
- Udgave:
- 220002
- Størrelse:
- 229x153x15 mm.
- Vægt:
- 374 g.
- 8-11 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
Sensory testing has been in existence ever since man started to use his senses to judge the quality and safety of drinking water and foodstuffs. To some extent, sensory scien tists have perpetuated this fear by failing to recognize the industrial con straints to implementing sensory testing procedures.
Brugerbedømmelser af Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Guidelines for Sensory Analysis in Food Product Development and Quality Control findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621