Guide to Preserving Food
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 160
- Udgivet:
- 22. oktober 2024
- Størrelse:
- 178x10x229 mm.
- Vægt:
- 490 g.
- 4-7 hverdage.
- 21. januar 2025
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Guide to Preserving Food
"Food journalist Carol Wilson guides you through the time-honored tradition of preserving fruits, vegetables, herbs, and more with easy-to-understand instructions, practical tips, and helpful hints so you can enjoy the freshness of your garden all year round. From making jams, jellies, marmalades, and fruit butters to pickles, chutney's and relishes, the time-tested methods found in this book will help you capture flavor and maximize the value of your harvest. Canning, fermenting, salting, and dehydrating instructions are all included"--
Brugerbedømmelser af Guide to Preserving Food
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Guide to Preserving Food findes i følgende kategorier:
© 2025 Pling BØGER Registered company number: DK43351621