De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Grundbog i god kaffe

Bag om Grundbog i god kaffe

Ny revideret udgave af Grundbog i god kaffe med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er lige så stor som på et glas generisk papvin og en flaske naturvin fuld af nuancer. Fra bondens arbejde med råkaffen overristerens forædling af bønnerne, til baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus. I bogen får du den seneste viden inden for emnerne: At smage på kaffe. Hvad betyder dyrkningen forsmagen? Bæredygtighed i kaffens verden. Hvordan får du den gode smag frem i professionel ristning og i hjemmeristning? Baristaens værktøjskasse. Samt 20 stk. trin-fortrin-opskrifter på alt fra aeropress til filterkaffer og espresso. Lær desuden at steame mælk, hælde latte art og meget andet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772385808
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 224
  • Udgivet:
  • 12. Oktober 2021
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 178x228x28 mm.
  • Vægt:
  • 895 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. September 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Grundbog i god kaffe

Ny revideret udgave af Grundbog i god kaffe med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter

Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor forskellen på en kop kaffe og en god kop kaffe er lige så stor som på et glas generisk papvin og en flaske naturvin fuld af nuancer.

Fra bondens arbejde med råkaffen overristerens forædling af bønnerne, til
baristaens brygning i kaffebaren eller hjemme i køkkenet, er det smagen i den færdige kop, der er i fokus.

I bogen får du den seneste viden inden for emnerne: At smage på kaffe. Hvad betyder dyrkningen forsmagen? Bæredygtighed i kaffens verden. Hvordan får du den gode smag frem i professionel ristning og i hjemmeristning? Baristaens værktøjskasse. Samt 20 stk. trin-fortrin-opskrifter på alt fra aeropress til filterkaffer og espresso. Lær desuden at steame mælk, hælde latte art og meget andet.

Brugerbedømmelser af Grundbog i god kaffe