Grøntsagspizza
- Velsmagende og sunde italienske favoritter i ny grøn forklædning
- Indbinding:
- Hæftet
- Sideantal:
- 124
- Udgivet:
- 17. marts 2017
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 170x240x10 mm.
- Vægt:
- 362 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Grøntsagspizza
Grøntsagspizza er en grøn fusion af det bedste fra det nordiske og det italienske køkken, skabt omkring gode, sunde hverdagsretter, tilsat en smagsbooster af krydderurter og årstidens råvarer.
Bogen viser, hvordan man forvandler den traditionelle pizza til en langt grønnere version, og læseren lærer også at lave pizzabunde af alverdens grøntsager, som – ud over at de smager vidunderligt – sørger for at skrue det daglige grøntsagsindtag gevaldigt i vejret. Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pizza skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.
Bogen byder på mere end 35 smagfulde familievenlige grøntsags- og fuldkornspizzaer med alt fra rootza og beetza til squashza og butternutza. De er alle et sandt sanseorgie af smag, duft og farver og vil med garanti vække glæde hos både store og små.
Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige opskrifter fra bogen baseret på grøntsags- og fuldkornsbunde + 9 nye med grøntsagsbunde samt opskrift på surdejspizza.
Om forfatteren
Sandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har, siden hun var ganske lille, haft passion for at kreere velsmagende opskrifter, der sprudler af sundhed, og kombinationen af hendes italiensk-danske baggrund har givet hende nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.
Bogen viser, hvordan man forvandler den traditionelle pizza til en langt grønnere version, og læseren lærer også at lave pizzabunde af alverdens grøntsager, som – ud over at de smager vidunderligt – sørger for at skrue det daglige grøntsagsindtag gevaldigt i vejret. Sandra Pugliese gør op med den gængse opfattelse af, hvordan en pizza skal se ud og smage. Den kan nemlig sagtens både være sanselig og smage autentisk og samtidig være sund og letfordøjelig.
Bogen byder på mere end 35 smagfulde familievenlige grøntsags- og fuldkornspizzaer med alt fra rootza og beetza til squashza og butternutza. De er alle et sandt sanseorgie af smag, duft og farver og vil med garanti vække glæde hos både store og små.
Bogen er et genoptryk af Pizza & Pasta. Den indeholder alle de oprindelige opskrifter fra bogen baseret på grøntsags- og fuldkornsbunde + 9 nye med grøntsagsbunde samt opskrift på surdejspizza.
Om forfatteren
Sandra Pugliese er kogebogsforfatter, autodidakt kok og madskribent i flere danske livsstilsmagasiner. Hun har udgivet en lang række kogebøger, der alle har smag, sanselighed og sundhed i højsædet. Sandra har, siden hun var ganske lille, haft passion for at kreere velsmagende opskrifter, der sprudler af sundhed, og kombinationen af hendes italiensk-danske baggrund har givet hende nøglen til et spændende fusionskøkken på allerhøjeste niveau.
Brugerbedømmelser af Grøntsagspizza
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Grøntsagspizza findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621