Gris
- med kniv og gaffel
- Indbinding:
- Indbundet
- Udgivet:
- 1. august 2013
- Udgave:
- 1
- Størrelse:
- 191x250x20 mm.
- Vægt:
- 880 g.
- 1-5 hverdage.
- 28. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gris
Mange danskere har ikke særligt høje tanker om svinekød. Måske fordi vi hænger fast i nogle traditionelle - og til tider ret kedelige - opskrifter, der ikke lægger op til nogen form for fornyelse eller kreativitet. Men netop i Danmark, hvor vi årligt producerer over 20 mio. svin, burde vi nok være bedre til at få mere ud af dette fantastiske kød.
Nu er der hjælp at hente. I GRIS med kniv og gaffel deler den karismatiske kok, Johnnie Mountain, ud af sine erfaringer og hemmeligheder i mere end 100 lækre opskrifter. Tag et godt stykke svinekød – hvilken som helst udskæring – og lad Johnnie Mountain guide dig til, hvordan du forvandler det til et vidunderligt måltid.
Johnnie Mountain viser dig, hvordan du opnår den perfekte balance mellem saftigt og mørt kød. Med GRIS med kniv og gaffel vil du lære, hvordan du laver de mest delikate retter med svinekød – fra grillet eller lynstegt til røget eller langtidsstegt. Du kan bl.a. lære, hvordan du laver din egen bacon eller velsmagende pølser.
Prøv Johnnies opskrift på rullesteg med ricotta og basilikum til din næste familiefrokost, sichuan-nudler med svinekød som en hurtig hverdagsret, små terriner med parmaskinke og ærter til en frokost i det grønne eller måske Johnnies signaturret; langtidsstegt ribbensteg, hvis du vil lave et måltid, der kan slå benene væk under dine gæster.
Nu er der hjælp at hente. I GRIS med kniv og gaffel deler den karismatiske kok, Johnnie Mountain, ud af sine erfaringer og hemmeligheder i mere end 100 lækre opskrifter. Tag et godt stykke svinekød – hvilken som helst udskæring – og lad Johnnie Mountain guide dig til, hvordan du forvandler det til et vidunderligt måltid.
Johnnie Mountain viser dig, hvordan du opnår den perfekte balance mellem saftigt og mørt kød. Med GRIS med kniv og gaffel vil du lære, hvordan du laver de mest delikate retter med svinekød – fra grillet eller lynstegt til røget eller langtidsstegt. Du kan bl.a. lære, hvordan du laver din egen bacon eller velsmagende pølser.
Prøv Johnnies opskrift på rullesteg med ricotta og basilikum til din næste familiefrokost, sichuan-nudler med svinekød som en hurtig hverdagsret, små terriner med parmaskinke og ærter til en frokost i det grønne eller måske Johnnies signaturret; langtidsstegt ribbensteg, hvis du vil lave et måltid, der kan slå benene væk under dine gæster.
Brugerbedømmelser af Gris
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gris findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621