De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Grillbaren

indgår i Guldskeen serien

Bag om Grillbaren

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich. Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast. Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen. Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788773390870
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Udgivet:
  • 4. april 2022
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 218x278x15 mm.
  • Vægt:
  • 697 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Grillbaren

Grillbarsmad på kokkemanér. Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.
Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.

Brugerbedømmelser af Grillbaren