Gressingham
- The definitive collection of duck and speciality poultry recipes for you to create at home
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 19. oktober 2020
- Størrelse:
- 252x196x18 mm.
- Vægt:
- 784 g.
- 4-7 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gressingham
Gressingham is synonymous with duck, and this book marks a special moment in time as they celebrate 50 years of the family business that was founded by the Buchanan family in 1971. With a comprehensive overview on how to cook duck, the history of the business and over 70 recipes, it's the definitive culinary guide to duck.
Brugerbedømmelser af Gressingham
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gressingham findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621