Green Technologies in Food Production and Processing
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 686
- Udgivet:
- 10. januar 2012
- Udgave:
- 2012
- Størrelse:
- 235x155x43 mm.
- Vægt:
- 1203 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Green Technologies in Food Production and Processing
This book will review the current status of the agriculture and agri-food sector in regard to green processing and provide strategies that can be used by the sector to enhance the use of environmentally-friendly technologies for production, processing.
Brugerbedømmelser af Green Technologies in Food Production and Processing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Green Technologies in Food Production and Processing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621