Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 224
- Udgivet:
- 16. februar 2023
- Størrelse:
- 151x17x226 mm.
- Vægt:
- 250 g.
- 4-7 hverdage.
- 11. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World
*With a foreword by Gabe Brown, bestselling author of Dirt to Soil How can we learn from our mistakes and pave a way for sustainable, nutritious, local meat? The COVID-19 pandemic exposed the vulnerabilities of our globalized food system and highlighted the desperate need for local and regional supplies of healthy meat. We must replace corn-based feedlots, which are responsible for significant climate emissions, nitrogen pollution, and animal suffering. Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World outlines a hopeful path out of our broken food system via regional networks of regeneratively produced meat. In 2017, Ridge Shinn and Lynne Pledger went to market with Big Picture Beef, a company that partners with farmers across the Northeast to increase access to wholesale markets while promoting holistic grazing management techniques. The result? Increased health benefits for consumers, the environment, and livestock. In Grass Fed-Beef for a Post-Pandemic World, you'll find information assembled from the fields of ecology, climate science, nutrition, and animal welfare, along with on-the-farm stories from Ridge's travels as a consultant all over the United States and abroad. You'll discover how regenerative grazing can: restore degraded farmland protect against droughts and floods increase biodiversity combat climate change by reducing emissions and sequestering carbon contribute to regional economic development produce nutrient-dense, healthy meat for consumers Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World is not just for beef producers, but for anyone wondering how our farmers and ranchers can raise cattle while also caring for the local and global environment.
Brugerbedømmelser af Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Grass-Fed Beef for a Post-Pandemic World findes i følgende kategorier:
- Business og læring > Videnskab
- Mad og drikke > Kogebøger
- Samfund og samfundsvidenskab > Samfund og kultur: generelt > Kulturstudier og medievidenskab > Kulturstudier > Kulturstudier: mad og samfund
- Økonomi, finans, erhvervsliv og ledelse > Industri og industrielle studier > Landbrugserhverv og primære erhverv
- Lægevidenskab og sygepleje > Lægevidenskab: generelle emner > Folkesundhed og sygdomsforebyggelse > Folkesundhedsvidenskab > Diæt og ernæring
- Geofag, geografi og miljøvidenskab > Miljø > Bevaring af miljøet
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Landbrugsvidenskab
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Bæredygtigt landbrug
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Økologisk landbrug
- Teknologi, ingeniørvidenskab og landbrug > Landbrug og havbrug > Husdyrhold > Dyreopdræt
- Livsstil, hobby og fritid > Mad og drikke osv. > Kogebøger efter ingrediens > Kogebøger med kød og vildt
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621