Type 2 Diabetes Mellitus, is the most common form of DM characterized by hyperglycemia, insulin resistance and relative insulin deficiency.
People with type 2 diabetes are more vulnerable to both short- and long-term complications, which often lead to premature death. These lifestyle interventions should be initiated along with pharmacologic therapy when hypertension is diagnosed and are reasonable for individuals with diabetes and mildly elevated blood pressure.
Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 190
- Udgivet:
- 5. juni 2022
- Størrelse:
- 152x11x229 mm.
- Vægt:
- 284 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes
Brugerbedømmelser af Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Glycaemic Control by Kerala Cuisine for Type 2 Diabetes findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621