Gluten-Free Kitchen
- How to enjoy pasta, breads, cakes, cookies and more on a gluten-free diet; a practical guide for healthy eating with 165 recipes
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 272
- Udgivet:
- 15. september 2020
- Størrelse:
- 212x275x32 mm.
- Vægt:
- 1318 g.
- 4-7 hverdage.
- 23. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gluten-Free Kitchen
A comprehensive guide to gluten-free cooking, with advice on ingredients and techniques. This accessible cookbook features a helpful and clear guide to the different flours and their properties, and specially adapted and tried-and-tested recipes that work for all kinds of breads, cakes, pies, pastries and sauces.
Brugerbedømmelser af Gluten-Free Kitchen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gluten-Free Kitchen findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621