Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America
- 150 Flavorful Recipes from the World's Premier Culinary College
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 17. september 2008
- Størrelse:
- 233x178x19 mm.
- Vægt:
- 552 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America
Features information for understanding the requirements of gluten-free baking; with sidebars on gluten-free lifestyle, culinary techniques, preparation tips, and human interest anecdotes about people Chef Coppedge has helped.
Brugerbedømmelser af Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621