De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America

- 150 Flavorful Recipes from the World's Premier Culinary College

Bag om Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America

Features information for understanding the requirements of gluten-free baking; with sidebars on gluten-free lifestyle, culinary techniques, preparation tips, and human interest anecdotes about people Chef Coppedge has helped.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781598696134
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 17. september 2008
  • Størrelse:
  • 233x178x19 mm.
  • Vægt:
  • 552 g.
  • 2-3 uger.
  • 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America

Features information for understanding the requirements of gluten-free baking; with sidebars on gluten-free lifestyle, culinary techniques, preparation tips, and human interest anecdotes about people Chef Coppedge has helped.

Brugerbedømmelser af Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America



Find lignende bøger
Bogen Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America findes i følgende kategorier: