Glencoe Culinary Essentials, Student Edition
indgår i Culinary Essentials serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 864
- Udgivet:
- 5. maj 2015
- Størrelse:
- 221x36x277 mm.
- Vægt:
- 2041 g.
- 2-3 uger.
- 26. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Glencoe Culinary Essentials, Student Edition
Culinary Essentials exposes students to real-world culinary careers and the practical business aspects of working in a food service setting. The text focuses on safety and sanitation; the value of quality customer service; food service management and standards; standardized recipes; lab-based food preparation and cooking techniques; culinary nutrition; and menu planning and development.Includes a hardbound student edition aligned to the content standards.
Brugerbedømmelser af Glencoe Culinary Essentials, Student Edition
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Glencoe Culinary Essentials, Student Edition findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621