De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gin til den kolde tid

Bag om Gin til den kolde tid

Ny skøn bog af gindronnngen Iben Diamant Ibens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch.  Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788763862790
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 128
  • Udgivet:
  • 1. november 2019
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 112x154x16 mm.
  • Vægt:
  • 196 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 27. november 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gin til den kolde tid

Ny skøn bog af gindronnngen Iben Diamant
Ibens fjerde bog om gin er en fornem opfølger til hendes tre første bøger, der er solgt i over 60.000 eksemplarer. Gin boomer virkelig spiritusmarkedet i disse år, og Iben Diamant er klar med ny inspiration og sætter fokus på gin til vintertiden og ikke mindst gin til juledagene. Også slåenginnen, og dens muligheder, er med. Der er opskrifter på G&T’s med juleaftryk, på vinterskønne gincocktails, på vederkvægende varme gindrinks til en kold dag – og en miniguide til julegarnish, så man kan servere drinksene med et personligt touch.  Spiritus går til mad? Iben Diamant har fingeren på pulsen. Hun ved, hvad der rører sig ude i verdenen og tøver ikke med at prøve gin af i alle afskygninger, og derfor sætter hun gin til klassikeren, det store kolde bord - som en fornyelse af den kolde snaps. En skøn bog om et særligt sted i ginnens univers.

Brugerbedømmelser af Gin til den kolde tid