I. EINLEITUNG
II. HAUPTTEIL
2.1 DEFINITORISCHE GRUNDLAGEN
2.2 THEORETISCHE GRUNDLAGEN
2.2.1 HABITUS
2.2.2 FELD
2.2.3 KAPITAL
2.2.4 SOZIALER RAUM, KLASSEN UND GESCHMACK
2.3 DISTINKTION DURCH KONSUM
III. SCHLUSSTEIL
IV. LITERATURVERZEICHNIS
Geschmack, Distinktion und Konsum
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 24
- Udgivet:
- 21. oktober 2013
- Størrelse:
- 148x210x2 mm.
- Vægt:
- 45 g.
- 2-3 uger.
- 4. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Geschmack, Distinktion und Konsum
Brugerbedømmelser af Geschmack, Distinktion und Konsum
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Geschmack, Distinktion und Konsum findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621