- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 192
- Udgivet:
- 27. marts 2017
- Størrelse:
- 156x234x0 mm.
- Vægt:
- 430 g.
- 8-11 hverdage.
- 9. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Geographies of Meat
From a geographical perspective, food animals have been given considerably less attention compared to wild animals or pets. This book, framed conceptually by critical animal studies, governmentality and commodification, details how and why techniques of production have spread across the world, albeit in a spatially uneven way. It argues that the modern meat production and consumption sphere is the outcome of a complex matrix of cultural politics, economics and technological faith. Drawing from examples across the world (including America, Europe and Asia), the tensions and repercussions of meat production and consumption are also analyzed.
Brugerbedømmelser af Geographies of Meat
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Geographies of Meat findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621