Genetics of Cattle, The
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 634
- Udgivet:
- 28. november 2014
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 177x251x41 mm.
- Vægt:
- 1580 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Genetics of Cattle, The
This book covers genetic components in cattle production such as breeds, disease resistance, growth, development, behaviour, body composition and meat quality. This new edition includes updated material and new chapters on genetics of fat production, nutrition, feed intake and efficiency, growth and body composition and genomic selection.
Brugerbedømmelser af Genetics of Cattle, The
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Genetics of Cattle, The findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621