Genetic Modification and Food Quality
- A Down to Earth Analysis
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 31. juli 2015
- Størrelse:
- 178x252x20 mm.
- Vægt:
- 603 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Genetic Modification and Food Quality
The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.
Brugerbedømmelser af Genetic Modification and Food Quality
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Genetic Modification and Food Quality findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621