De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Genetic Modification and Food Quality

- A Down to Earth Analysis

Bag om Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118756416
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 288
  • Udgivet:
  • 31. juli 2015
  • Størrelse:
  • 178x252x20 mm.
  • Vægt:
  • 603 g.
  • 2-3 uger.
  • 11. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Genetic Modification and Food Quality

The development of recombinant DNA methods has changed the face of the food industry over the last 50 years.

Brugerbedømmelser af Genetic Modification and Food Quality



Find lignende bøger
Bogen Genetic Modification and Food Quality findes i følgende kategorier: