De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Geléret Glas

Bag om Geléret Glas

"GELÉRET GLAS – en ny glasteknik" For snart ti år siden fik jeg en god ide til, hvordan man i kold tilstand kan gelere og manipulere en glasmasse, så den får næsten tekstile egenskaber. Derefter kom det lange seje træk med at udvikle teknikken i de følgende uger, måneder og år, hvor skraldespanden blev min bedste ven. Jeg lærte meget ved at stirre ned på dens indhold af fejlslagne prøver! Teknikken kalder jeg Geléret Glas, og i bogen deler jeg opskrifter og fremgangsmetode, fordi jeg er nysgerrig efter at se, hvad den kan udvikle sig til, når også andre glasmagere arbejder med den! BÅDE amatører og professionelle. "Geléret Glas – en ny glasteknik" er en letforståelig og enkel vejledning i grundprincipperne for Geleret Glas til fremstilling af glas på måder, som ikke før har været mulige. Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond. GOD FORNØJELSE! Karen Lise Krabbe VIGTIG INFORMATION Vi gør vores bedste for at sikre, at alt indhold er korrekt, men en fejl har desværre sneget sig ind i denne udgivelse. Vi beklager ulejligheden og bringer den korrekte tekst herunder. Side 23, linje 15, venstre spalte. Original tekst: ca. 350 g kogt (og evt. siet) eller … Rettet tekst: ca. 35 g kogt (og evt. siet) eller …

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775911097
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Udgivet:
  • 10. oktober 2024
  • Udgave:
  • 1
  • Størrelse:
  • 210x211x6 mm.
  • Vægt:
  • 171 g.
  • 1-3 hverdage.
  • 24. januar 2025
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Geléret Glas

"GELÉRET GLAS – en ny glasteknik"
For snart ti år siden fik jeg en god ide til, hvordan man i kold tilstand kan gelere og manipulere en glasmasse, så den får næsten tekstile egenskaber.
Derefter kom det lange seje træk med at udvikle teknikken i de følgende uger, måneder og år, hvor skraldespanden blev min bedste ven. Jeg lærte meget ved at stirre ned på dens indhold af fejlslagne prøver!
Teknikken kalder jeg Geléret Glas, og i bogen deler jeg opskrifter og fremgangsmetode, fordi jeg er nysgerrig efter at se, hvad den kan udvikle sig til, når også andre glasmagere arbejder med den! BÅDE amatører og professionelle.
"Geléret Glas – en ny glasteknik" er en letforståelig og enkel vejledning i grundprincipperne for Geleret Glas til fremstilling af glas på måder, som ikke før har været mulige.
Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.
GOD FORNØJELSE!
Karen Lise Krabbe
VIGTIG INFORMATION
Vi gør vores bedste for at sikre, at alt indhold er korrekt, men en fejl har desværre sneget sig ind i denne udgivelse.
Vi beklager ulejligheden og bringer den korrekte tekst herunder.
Side 23, linje 15, venstre spalte.
Original tekst: ca. 350 g kogt (og evt. siet) eller …
Rettet tekst: ca. 35 g kogt (og evt. siet) eller …

Brugerbedømmelser af Geléret Glas



Find lignende bøger
Bogen Geléret Glas findes i følgende kategorier: