De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Gastronom

Bag om Gastronom

Gastronom - lærebog for kok, smørrebrød og catering er fagets bog. Den følger bekendtgørelsen og lægger vægt på råvarekendskab, tilberedningsmetoder, anretning og teknikker til fx at udbene kød, udskære grøntsager og klare supper. Alt sammen rigt illustreret. I denne udgave er der kommet et øget fokus på kød som råvare, og opskrifterne på retter med kød er også fornyet og er til 2 couverter. Bogen er gennemskrevet og revideret. Dertil har den fået helt nyt layout, og der er indsat mange nye billedserier af retter. Ekstramateriale Bogen indeholder en stor opskriftsamling, som suppleres med opskrifter.praxis.dk, hvor alle bogens og mange flere opskrifter ligger - lige til at skrive ud. Desuden er der også ekstramateriale som fx dansk-fransk/fransk-dansk ordbog og supplerende materiale til undervisningen. Adgang til ekstramaterialet kræver aktiveringskode, som du finder i bogen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788757129335
  • Indbinding:
  • Indbundet
  • Sideantal:
  • 688
  • Udgivet:
  • 1. juli 2019
  • Udgave:
  • 5
  • Størrelse:
  • 209x257x41 mm.
  • Vægt:
  • 2200 g.
  • Ukendt - mangler pt..

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Gastronom

Gastronom - lærebog for kok, smørrebrød og catering er fagets bog. Den følger bekendtgørelsen og lægger vægt på råvarekendskab, tilberedningsmetoder, anretning og teknikker til fx at udbene kød, udskære grøntsager og klare supper. Alt sammen rigt illustreret.
I denne udgave er der kommet et øget fokus på kød som råvare, og opskrifterne på retter med kød er også fornyet og er til 2 couverter. Bogen er gennemskrevet og revideret. Dertil har den fået helt nyt layout, og der er indsat mange nye billedserier af retter.
Ekstramateriale
Bogen indeholder en stor opskriftsamling, som suppleres med opskrifter.praxis.dk, hvor alle bogens og mange flere opskrifter ligger - lige til at skrive ud. Desuden er der også ekstramateriale som fx dansk-fransk/fransk-dansk ordbog og supplerende materiale til undervisningen. Adgang til ekstramaterialet kræver aktiveringskode, som du finder i bogen.

Brugerbedømmelser af Gastronom



Find lignende bøger