Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen, 4e Study Guide
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 48
- Udgivet:
- 18. maj 2012
- Udgave:
- 4
- Størrelse:
- 125x276x4 mm.
- Vægt:
- 164 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen, 4e Study Guide
The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen has been the market's leading textbook for culinary students and a key reference for professional chefs since its original publication in 1999.
Brugerbedømmelser af Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen, 4e Study Guide
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen, 4e Study Guide findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621