Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications
indgår i Mycology serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 524
- Udgivet:
- 17. december 2003
- Størrelse:
- 210x280x32 mm.
- Vægt:
- 1496 g.
- 8-11 hverdage.
- 6. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications
Offers information on the biotechnological potential of entomopathogenic fungi and ergot alkaloids, applications of Trichoderma in disease control, and the development of mycoherbicides. This work covers topics including fungal control of nematodes, production of edible fungi, fermented foods and high-value products like mycoprotein.
Brugerbedømmelser af Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fungal Biotechnology in Agricultural, Food, and Environmental Applications findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621