Fundamentals of Protein Biotechnology
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 328
- Udgivet:
- 31. august 1990
- Størrelse:
- 152x229x22 mm.
- Vægt:
- 770 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fundamentals of Protein Biotechnology
Covers a dozen topics by presenting fundamental principles and an overview of protein biotechnology.
Brugerbedømmelser af Fundamentals of Protein Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Protein Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621