Fundamentals of Protein Biotechnology
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 328
- Udgivet:
- 2. oktober 2019
- Størrelse:
- 152x229x0 mm.
- Vægt:
- 453 g.
- 2-3 uger.
- 5. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fundamentals of Protein Biotechnology
Fills a gap between the existing studies of proteins, which tend to be highly technical and geared toward the practicing protein chemist, and biochemistry textbooks, which focus on general principles. Scientists cover a dozen topics by presenting fundamental principles, an overview, and the practica
Brugerbedømmelser af Fundamentals of Protein Biotechnology
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Protein Biotechnology findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621