Fundamentals of Food Process Engineering
indgår i Food Science Text Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 449
- Udgivet:
- 20. oktober 2018
- Udgave:
- 42018
- Størrelse:
- 189x262x31 mm.
- Vægt:
- 1040 g.
- 8-11 hverdage.
- 14. januar 2025
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fundamentals of Food Process Engineering
New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.
Brugerbedømmelser af Fundamentals of Food Process Engineering
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Food Process Engineering findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621