De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fundamentals of Food Process Engineering

Bag om Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030079338
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 449
  • Udgivet:
  • 3. januar 2019
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 178x254x24 mm.
  • Vægt:
  • 883 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 14. januar 2025
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres inden jul.
    Køb nu og print et gavebevis

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Fundamentals of Food Process Engineering

New sections on accurate temperature measurements, microbiological inactivation curves, inactivation of microorganisms and enzymes, pasteurization, and entrainment are included, as are non-linear curve fitting and processes dependent on fluid film thickness.

Brugerbedømmelser af Fundamentals of Food Process Engineering



Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Food Process Engineering findes i følgende kategorier: