Fundamentals of Food Freezing
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 630
- Udgivet:
- 30. juni 1977
- Størrelse:
- 152x229x32 mm.
- Vægt:
- 930 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fundamentals of Food Freezing
The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.
Brugerbedømmelser af Fundamentals of Food Freezing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Food Freezing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621