De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Fundamentals of Food Freezing

Bag om Fundamentals of Food Freezing

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780870552908
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 630
  • Udgivet:
  • 30. juni 1977
  • Størrelse:
  • 152x229x32 mm.
  • Vægt:
  • 930 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. december 2024

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Fundamentals of Food Freezing

The remarkable growth of food technology in industry has been matched by an equal development of related educational programs in food science in colleges and universities in many countries.

Brugerbedømmelser af Fundamentals of Food Freezing



Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Food Freezing findes i følgende kategorier: