Fundamentals of Dairy Chemistry
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 779
- Udgivet:
- 31. december 1995
- Udgave:
- 31988
- Vægt:
- 1140 g.
- 8-11 hverdage.
- 19. november 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fundamentals of Dairy Chemistry
Fundamentals of Dairy Chemistry has always been a reference text which has attempted to provide a complete treatise on the chemistry of milk and the relevant research.
Brugerbedømmelser af Fundamentals of Dairy Chemistry
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Dairy Chemistry findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621