De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Fundamentals of Cheese Science

Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212602
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 588
  • Udgivet:
  • 29. februar 2000
  • Udgave:
  • 2000
  • Størrelse:
  • 178x254x33 mm.
  • Vægt:
  • 3030 g.
  • 8-11 hverdage.
  • 7. december 2024
På lager

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Fundamentals of Cheese Science

Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.

Brugerbedømmelser af Fundamentals of Cheese Science



Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Cheese Science findes i følgende kategorier: