Fundamentals of Cheese Science
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 588
- Udgivet:
- 29. februar 2000
- Udgave:
- 2000
- Størrelse:
- 178x254x33 mm.
- Vægt:
- 3030 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fundamentals of Cheese Science
Provides coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. This book contains 23 chapters that cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, and the flavor of cheese.
Brugerbedømmelser af Fundamentals of Cheese Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fundamentals of Cheese Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621