Functionality of Food Phytochemicals
indgår i Nato ASI Series serien
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 288
- Udgivet:
- 31. december 1997
- Størrelse:
- 157x22x235 mm.
- Vægt:
- 573 g.
- 8-11 hverdage.
- 10. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Functionality of Food Phytochemicals
Peeling the Onion; E. Block, et al. Health Promoting Phytochemicals in Citrus Fruit and Juice Products; A. Montanari, et al. Chemopreventive Agents in Foods; B. Stavric. Constituents of Wild Food Plants; A. Sotelo. Biology and Biochemistry of Underground Plant Storage Organs; H.E. Flores, T. Flores. Behavioral Determinants for the Ingestion of Food Phytochemicals; T. Johns. Phytochemicals and Wine Flavor; S.E. Ebeler. Food Colorants from Plant Cell Cultures; F. Cormier. Transgenic Manipulation of Edible Oilseeds; T. Voelker. Quantitative Microscopic Approaches to Carbohydrate Characterization and Distribution in Cereal Grains; R.G. Fulcher, et al. Index.
Brugerbedømmelser af Functionality of Food Phytochemicals
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Functionality of Food Phytochemicals findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621