Functional Polymers in Food Science
- From Technology to Biology, Volume 2: Food Processing
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 352
- Udgivet:
- 15. maj 2015
- Størrelse:
- 163x248x23 mm.
- Vægt:
- 612 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Functional Polymers in Food Science
Polymers are an important part in everyday life; products made from polymers range from sophisticated articles, such as biomaterials, to aerospace materials. One of the reasons for the great popularity exhibited by polymers is their ease of processing.
Brugerbedømmelser af Functional Polymers in Food Science
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Functional Polymers in Food Science findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621