Functional Foods
- Biochemical and Processing Aspects, Volume 2
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 428
- Udgivet:
- 27. februar 2002
- Størrelse:
- 156x234x29 mm.
- Vægt:
- 767 g.
- 8-11 hverdage.
- 7. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Functional Foods
Explores fresh sources of nutraceutical and functional food ingredients and addresses crucial issues for the production of functional food and nutraceutical products. This book presents various developments in the chemistry, biochemistry, pharmacology, epidemiology, engineering, and processing of functional foods.
Brugerbedømmelser af Functional Foods
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Functional Foods findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621