Functional Food Ingredients and Nutraceuticals
- Processing Technologies, Second Edition
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 659
- Udgivet:
- 23. oktober 2015
- Udgave:
- 2
- Størrelse:
- 156x234x41 mm.
- Vægt:
- 1065 g.
- 2-3 uger.
- 11. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Functional Food Ingredients and Nutraceuticals
This book introduces the "green" separation processes and stabilization technologies that been developed to address consumer¿s concerns on quality and safety issues. It emphasizes the role of nanotechnology in packaging processes and how nano- and micro-encapsulation technologies are used to protect and stabilize the bioactivity of health-promoting components.
Brugerbedømmelser af Functional Food Ingredients and Nutraceuticals
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Functional Food Ingredients and Nutraceuticals findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621