Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 314
- Udgivet:
- 13. oktober 2022
- Størrelse:
- 156x27x234 mm.
- Vægt:
- 830 g.
- 2-3 uger.
- 14. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals
Here is a comprehensive summary of new research and advancements in the functional and nutraceutical therapeutic and physiochemical aspects of dairy foods. The book explores the specific health benefits of dairy ingredients in nutraceuticals and functional foods.
Brugerbedømmelser af Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Functional Dairy Ingredients and Nutraceuticals findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621