Fuehren und delegieren in Hotellerie und Gastwirtschaftsgewerbe
- Indbinding:
- Paperback
- Udgivet:
- 31. december 1979
- Størrelse:
- 155x225x0 mm.
- Vægt:
- 330 g.
- 2-4 uger.
- 28. december 2024
På lager
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fuehren und delegieren in Hotellerie und Gastwirtschaftsgewerbe
Die vorliegende Studie entwickelt ein Führungskonzept, welches in praktischer Beratungstätigkeit entworfen und erprobt wurde. Ausgangsbasis ist die Erkenntnis, dass zunehmender Wettbewerb und wachsende Betriebsgrössen eine tiefgreifende Rationalisierung der Organisation und Führung des gastgewerblichen Betriebes erfordern.
Brugerbedømmelser af Fuehren und delegieren in Hotellerie und Gastwirtschaftsgewerbe
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fuehren und delegieren in Hotellerie und Gastwirtschaftsgewerbe findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621