De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Frysning

Kapitel 5 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1): Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister. Se også Konserveringsteknik 2.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788791319693
  • Udgivet:
  • 22. august 2013
  • Straks på e-mail.

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Frysning

Kapitel 5 i Konserveringsteknik 1 (978-87-91319-63-1):
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion.

Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.

For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 2.

Brugerbedømmelser af Frysning



Find lignende bøger
Bogen Frysning findes i følgende kategorier: