Fruit Manufacturing
- Scientific Basis, Engineering Properties, and Deteriorative Reactions of Technological Importance
indgår i Food Engineering Series serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 230
- Udgivet:
- 29. september 2011
- Udgave:
- 2006
- Størrelse:
- 254x178x13 mm.
- Vægt:
- 467 g.
- 8-11 hverdage.
- 2. december 2024
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fruit Manufacturing
Emphasizing the products rather than the processes this is the first book to encompass quality changes during processing and storage of fruit in the food industry. It presents the influence on a fruit product's quality in relation to the different processing methods, from freezing to high temperature techniques.
Brugerbedømmelser af Fruit Manufacturing
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fruit Manufacturing findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621