De Aller-Bedste Bøger - over 12 mio. danske og engelske bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Frozen Food Science and Technology

af Evans
Bag om Frozen Food Science and Technology

This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781405154789
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 368
  • Udgivet:
  • 16. maj 2008
  • Størrelse:
  • 252x174x26 mm.
  • Vægt:
  • 732 g.
  • Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Normalpris

Abonnementspris

- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding

Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.

Beskrivelse af Frozen Food Science and Technology

This book provides a comprehensive source of information on freezing and frozen storage of food. Initial chapters describe the freezing process and provide a fundamental understanding of the thermal and physical processes that occur during freezing.

Brugerbedømmelser af Frozen Food Science and Technology