Frontiers in the Nutrition Sciences: Proceedings of a Symposium
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 240
- Udgivet:
- 1. februar 1989
- 2-4 uger.
- 18. december 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Frontiers in the Nutrition Sciences: Proceedings of a Symposium
This series of individually authored chapters examines the nature and extent of scientific advances in the nutrition sciences and describes both future opportunities in the field and barriers to progress. Despite concern about declining attention to nutrition in universities and medical schools, the authors offer a bright and challenging future in nutrition research and training that should generate enthusiasm among young researchers and teachers for this indispensable component of biology.
Brugerbedømmelser af Frontiers in the Nutrition Sciences: Proceedings of a Symposium
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Frontiers in the Nutrition Sciences: Proceedings of a Symposium findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621