From Potentials to Reality: Transforming Africa's Food Production
- Investment and policy priorities for sufficient, nutritious and sustainable food supplies
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 334
- Udgivet:
- 30. september 2021
- Udgave:
- Størrelse:
- 148x210x0 mm.
- Vægt:
- 501 g.
- 2-3 uger.
- 20. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af From Potentials to Reality: Transforming Africa's Food Production
Boosting food production in Africa requires investments in vocational training, agricultural research, digitization, mechanization, sustainable land use and small-scale irrigation. Access to capital and markets must be improved, political stability ensured, farmers' associations supported and development assistance expanded.
Brugerbedømmelser af From Potentials to Reality: Transforming Africa's Food Production
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen From Potentials to Reality: Transforming Africa's Food Production findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621