From No-knead to Sourdough
- A Simpler Approach to Handmade Bread
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 256
- Udgivet:
- 26. juni 2018
- Størrelse:
- 191x221x19 mm.
- Vægt:
- 508 g.
- Ukendt - mangler pt..
Forlænget returret til d. 31. januar 2025
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af From No-knead to Sourdough
Allows home bakers of any experience level to find their own "comfort zone" with bread-making. From simple no-knead yeast breads to breads using pre-ferments and sourdough starters, anyone can make bread on their own schedule, using equipment they already have, and ingredients that are readily available, and truly enjoy the process!
Brugerbedømmelser af From No-knead to Sourdough
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen From No-knead to Sourdough findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621