From Milk to Ice Cream
indgår i Start to Finish, Second serien
- Indbinding:
- Paperback
- Sideantal:
- 24
- Udgivet:
- 1. august 2012
- Størrelse:
- 218x3x178 mm.
- Vægt:
- 68 g.
- 2-3 uger.
- 23. november 2024
På lager
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af From Milk to Ice Cream
"How does milk turn into frosty ice cream? Follow each step in the food production cycle-- from milking a cow to eating a frozen treat-- in this fascinating book!"--P. [4] of cover.
Brugerbedømmelser af From Milk to Ice Cream
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen From Milk to Ice Cream findes i følgende kategorier:
- Børn og unge
- Samfund og samfundsvidenskab > Uddannelse. Pædagogik > Uddannelsesstrategier og uddannelsespolitik
- Børnebøger, ungdomsbøger og undervisningsmidler > Fagbøger for børn og unge: generel faglitteratur > Fagbøger for børn og unge: praktiske fag > Fagbøger for børn og unge: madlavning og mad
- Børnebøger, ungdomsbøger og undervisningsmidler > Fagbøger for børn og unge: generel faglitteratur > Fagbøger for børn og unge: videnskab og teknologi: generelt > Fagbøger for børn og unge: maskiner og hvordan ting fungerer
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621