Fresh Cooking: A Year of Recipes from the Garrison Institute Kitchen
- Indbinding:
- Hardback
- Sideantal:
- 244
- Udgivet:
- 24. juni 2014
- Størrelse:
- 183x20x258 mm.
- Vægt:
- 821 g.
- Ukendt - mangler pt..
Normalpris
Abonnementspris
- Rabat på køb af fysiske bøger
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
- 1 valgfrit digitalt ugeblad
- 20 timers lytning og læsning
- Adgang til 70.000+ titler
- Ingen binding
Abonnementet koster 75 kr./md.
Ingen binding og kan opsiges når som helst.
Beskrivelse af Fresh Cooking: A Year of Recipes from the Garrison Institute Kitchen
A year of delectable meals with vegetarian and non-vegetarian variations, holding special appeal to the home cook.
Brugerbedømmelser af Fresh Cooking: A Year of Recipes from the Garrison Institute Kitchen
Giv din bedømmelse
For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Fresh Cooking: A Year of Recipes from the Garrison Institute Kitchen findes i følgende kategorier:
© 2024 Pling BØGER Registered company number: DK43351621